186b02949527034
Call Us : 610 631 2100

Class schedule

Home  >>  Class schedule

Class Schedule

SUNDAY

Mornings

8:30- Studio Cycling: 60 minutes (Kimi)

10:00- Bricking: 20 minutes each cycle (Chris), run & upper body (Yori)

11:00- Family ADS: 30 minutes (Yori)

 

MONDAY

Mornings

5:45- Express Cycling: 45 minutes (Chris)

9:15- Chiseled: 60 minutes (Cheri)

9:30- Studio Cycling: 60 minutes (Kimi)

Lunchtime Express

12:00- Express Cycling: 40 minutes (Chris)

Evenings

6:00- Zumba: 60 minutes (Katie)

6:15- Express Cycling: 45 minutes (Chris)

7:00- Hatha Yoga: 60 minutes (Caroline)

7:00-Rapid Burn:60 minutes (Yori)

 

TUESDAY

Mornings

8:00- Power Yoga (Hot Yoga) : 60 minutes (Angie)

9:00- Studio Cycling: 60 minutes (Steph)

9:15- IBC- Interval Boot Camp: 60 minutes (Maria)

Lunchtime Express

12:30- Quick Step: 45 minutes (Chris)

Evenings

4:45- Express Cycling: 45 min (Dana)

5:45 Pilates: 60 minutes (Jen)

6:00- Bricking: 20 minutes each of cycle (Chris), Arc & Lower Body (Yori)

6:30- Vinyasa Yoga: 60 minutes (Yana)

7:00 Barre Class: 45 Minutes (Mandi)

7:00- Kids Conditioning: 45 minutes (Yori)

7:30- Studio Cycling: 60 minutes (Kimi)

 

WEDNESDAY

Mornings

5:45- Express Cycling: 45 minutes (Mark)

9:15- Studio Cycling: 60 minutes (Maria)

9:15-CardioSculpt: 60 minutes (Jana)

Lunchtime Express

12:00- Express Cycling: 40 minutes (Chris)

Evenings

6:00- Zumba: 60 minutes (Amy)

6:00- Power Yoga (Hot Yoga): 60 minutes (Angie)

7:00- Express Cycling: 45 minutes (Chris)

7:00-Bootcamp/HIIT:60 min (Maria)

 

THURSDAY

Mornings

5:45 Power Yoga: (Joanna)

9:15- Chiseled 2.0: 60 Minutes (Maria)

9:30-Express Cycling: 45 minutes (Chris)

Lunchtime Express:

12:30pm – Cycle and Core: 25 min cycle, 20 min core work (Chris) 

Evenings

6:15- Express Cycling: 45 minutes (Maria)

7:00- Kids Conditioning: 45 minutes (Gabby)

7:15- Rapid Burn (weights) 45 minutes Yori

7:15- Vinyasa Flow: 45 minutes (Janeen)

 

FRIDAY

Mornings

6:00-Express Cycling: 45 minutes (Chris)

9:30- Studio Cycling: 60 minutes (Chris)

Evenings

5:45- Power Yoga (Hot Yoga) : 45 minutes (Angie)

6:00 – Boxing 45mins (Heather & Jennae)

 

SATURDAYabswithyori

Mornings  

9:00-Power Yoga (Hot Yoga) : 60 minutes (Angie)

9:15- Zumba: 60 minutes (Katie)

10:00- Studio Cycling: 60 minutes (Chris)

10:20- CardioSculpt: 50 minutes (Jana)

11:20- Ab Rehab: 25 minutes (Yori)

11:40- ADS: Active Deep Stretching: 15 minutes (Yori)

 

 

 

 
36836955-1